Select Page

El passat diumenge 16 de juny finalitzava la primera edició de la Ruta dels desajunis i esmorzars alteans. Un esdeveniment gastronòmic que va centrar el contingut en els esmorzars i els dinars que van oferir una desena d’establiments hostalers de la localitat.

Este matí es feia una valoració d´esta nova ruta gastronòmica, organitzada per la regidoria de Comerç i l´Associació d´Hostalers i Empresaris d´Altea. Segons el regidor de comerç de l’Ajuntament d’Altea, José María Borja, ha sigut una iniciativa que ha tingut una gran acceptació, per ser la seua primera edició. Per això voldria agrair a l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea tot el seu afany, ja que estan aconseguint tirar endavant durant este any diferents jornades gastronòmiques, que com en este cas, estan tenint una gran participació”.

Per acabar, l’edil de Comerç ha posat en valor la cuina de la localitat, “ja que la gastronomia alteana està destacant per la qualitat i la sostenibilitat”, conclou Borja.

Per la seua banda, Juan Abril, president de l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea, ha volgut agrair a totes les persones i establiments que hi han participat, no només en aquesta, sinó en totes les jornades que s’han fet fins ara.

Pel president d’AHEA, “el nostre objectiu sempre ha sigut donar cabuda a tots els establiments hostalers d’Altea, independentment de la seua especialitat. Per això, a la jornada d’esmorzars i dinars, em consta que ha sigut un esdeveniment que ha anat molt bé i que en termes generals la gent està contenta per ser la seua primera edició”.

Ara amb l’arribada de l’estiu, i ja en temporada alta, s’aparcaran momentàniament tots els esdeveniments gastronòmics, tot i que des de l’AHEA avancen que del 6 al 15 de setembre es durà a terme les jornades de la Cuina Marinera; del 18 al 27 d’octubre, les jornades de Cuina Internacional; i del 15 al 24 de novembre, una nova edició de l’Altea Burguer Gourmet.

Pin It on Pinterest